Pomagajte nam pri zbiranju 0,5% dohodnine

datum: 07.11.2017

kategorija: Aktualno

Dragi prijatelji, podporniki in simpatizerji!
Na fotografiji nas je 66. Nas je pa še celo nekaj več. Smo zelo velika "družina".

Velikokrat ste nam že pomagali in s tem posredno vsem našim uporabnikom v prek 100 ustanovah po Sloveniji (bolnice, zavodi, domovi za ostarele, šole, knjižnice, vrtci), ki jim brezplačno in prostovoljsko nudimo terapije s pomočjo terapevtskih psov.

Dragi prijatelji, podporniki in simpatizerji! 
Na fotografiji nas je 66. Nas je pa še celo nekaj več. Smo zelo velika "družina".

Velikokrat ste nam že pomagali in s tem posredno vsem našim uporabnikom v prek 100 ustanovah po Sloveniji (bolnice, zavodi, domovi za ostarele, šole, knjižnice, vrtci), ki jim brezplačno in prostovoljsko nudimo  terapije s pomočjo terapevtskih  psov. V številnih zapisih, objavljenih tudi na naši FB in spletni strani, ste lahko prebrali o 'čudežni moči' naših kosmatincev  na  izboljšanje zdravja, osebnega počutja in pri rehabilitaciji. Pomagajte nam tudi tokrat, in sicer pri zbiranju 0,5% dohodnine, ki jo lahko po 142. členu Zakona o dohodnini davčni zavezanci – rezidentje namenite za financiranje splošno-koristnih namenov. Med slednje sodi tudi delo naših terapevtskih psov in vodnikov. Obrazec  najdete na naši spletni strani okno: Pridruži se nam.  oz. kliknite obrazec za dohodnino (1).pdf

Izpolnjenega pošljite do 31.12. 2017 na naslov: Ministrstvo za finance, Davčna uprava R Slovenije, Šmartinska c. 55, 1000 Ljubljana.
Iskrena hvala vsem, ki se boste odzvali  naši prošnji. Naši terapevti