Namenite nam 0,5% dohodnine

datum: 02.11.2018

kategorija: Aktualno

Dragi naši prijatelji, podporniki in simpatizerji,
pomagajte nam pri zbiranju 0,5% dohodnine, ki jo lahko po 142. členu Zakona o dohodnini davčni zavezanci – rezidentje namenite za financiranje splošno-koristnih namenov. Obrazec najdete na naši spletni strani http://tackepomagacke.si/pridruzi_se_nam/nameni_dohodnine

Dragi naši prijatelji, podporniki in simpatizerji, 
pomagajte nam pri zbiranju 0,5% dohodnine, ki jo lahko po 142. členu Zakona o dohodnini davčni zavezanci – rezidentje namenite za financiranje splošno-koristnih namenov. Obrazec najdete na naši spletni strani http://tackepomagacke.si/pridruzi_se_nam/nameni_dohodnine  Izpolnjenega pošljite (do 31.12. 2018) na naslov: Ministrstvo za finance, Davčna uprava R Slovenije, Šmartinska c. 55, 1000 Ljubljana.
Tačke pomagačke smo zelo velika 'družina'. Prostovoljsko delo – terapije s pomočjo psov - opravljamo že v 120 ustanovah po Sloveniji (bolnice, zavodi, domovi za ostarele, šole, knjižnice, vrtci). Znanstveno je dokazano, da imajo kosmatinci 'čudežno moč' na izboljšanje zdravja, osebnega počutja in rehabilitacijo. Iskrena hvala vsem, ki se boste odzvali na našo prošnjo. Pomagajte nam tudi z delitvijo objave. Že vnaprej iskrena hvala.