Lek, član skupine Sandoz že šesto leto sponzor Društva Tačke pomagačke

datum: 08.07.2022

kategorija: Aktualno

Farmacevtska družba LEK, član skupine Sandoz se je letos odločila, da z Društvom Tačke pomagačke podpiše kar petletno pogodbo o sponzoriranju našega prostovoljskega dela.

Podpis petletne sponzorske pogodbe si v našem društvu štejemo kot veliko priznanje in zaupanje v opravljanje prostovoljskega dela, ki ga izvajamo v obliki terapij s pomočjo psa v okoli 130 ustanovah po vsej Sloveniji (bolnice, domovi za ostarele, varstveni centri, šole, vrtci, knjižnice …). V družbi Lek, član skupine Sandoz veliko pozornosti in sredstev namenjajo družbeno koristnemu delu. Njihova poslovna politika je naravnava v družbeno odgovornost. Zavedajo se, da lahko s svojimi sponzorskimi in donatorskimi sredstvi prek humanitarnih organizacij pomagajo ranljivim, pomoči potrebnim posameznikom in skupinam. Za naše društvo je sleherna pomoč zelo dragocena, kajti naše delo je v celoti odvisno od le-te. Pridobljena sredstva v celoti namenjamo pridobivanju in usposabljanju novih prostovoljcev, s čimer zagotavljamo ohranjanje in hkrati povečevanje terapevtksih parov. Poleg tega s pridobljenimi sredstvi zagotavljamo osnovne pogoje za opravljanje prostovoljskega dela.

Tačke pomagačke smo zelo hvaležne podjetju Lek za velikodušno pomoč, s katero omogočajo lepši dan uporabnikom naših storitev.